Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2011 16:03 - ИК "Бъдеще и Надежда"
Автор: tonyelenkov Категория: Други   
Прочетен: 2373 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Уважаеми братя, приятели, колеги,

Световната икономическа и финансова криза и произтичащите от нея последствия, определено влияят и на финансовата стабилност на неправителствените организации, сдружения и фондации занимаващи се с благотворителни и просветно – образователни дейности и не на последно място, на църквите.

За всички нас, църквони работници и служители, е напълно ясно, че първите засегнати от икономическата нестабилност в дадена държава, а и в световен мащаб, и последно възтановяващи се от финансовата криза са организациите разчитащи на доброволни дарения за целите на своето съществуване и функция.

Във връзка с това, бих искал да споделя с вас своята загриженост от финансовите затруднения, пред които е изправена “Мисия за Християнско Образование и Посвета” и респиктивно, Богословски Факултет Национален Алианс Обединени Божии Църкви!

За да подпомогне роботата на БФ НА ОБЦ, Издателска Къща “Бъдеще и Надежда” подема инициатаива за събиране на финансови седства за нуждите на учебното заведение.

В тази връзка  ИК “Бъдеще и Надежда” декларира, че от 01.05.2011г. при  покупка на продукти от страна на църкви, органицации, християнски книжарници, както и на физически лица на стойност от най-малко 100 лева и изрично опоменаване, че направената покупка е с цел подпомагане БФ НА ОБЦ, издателството се задължава да дари тези финанси на Мисия ХОП, респективно БФ НА ОБЦ.

Богословското образование е изслючително важен инструмент в ръката на Бога, за успешното  изграждане на Тялото Христово в България! Богословското образование е един от факторите допринесли за издигането  на ново, по-високо ниво на компетентност, ефективност и влияние на българските служители и църкви през последните двадесет години в България.

Издателска Къща “Бъдеще и Надежда” и БФ НА ОБЦ умоляват всички свои приятели, клиенти, студенти и съмишленици да се включат в настоящата инициатаива и да подпомогнат финансово богословския факултет.

Продуктите на Издателска Къща “Бъдеще и Надежда”, бихте могли да разгледате на futurehope-bg.com .

При интерес от Ваша страна бихме могли да Ви  изпратим в прикачен файл списък с продуктите на ИК "Бъдеще и Надежда", както и списък с артикулите в Християнска книжарница “Бъдеще и Надежда”.

За повече информация, контакти и поръчки бихте могли да се свържете с нас на:

bfnaobc@abv.bg ; budeste_i_nadejda@abv.bg ; tonyelenkov@yahoo.com .


Бог да Ви благослови и употреби за Царстовто си!

 

Тони Еленков

21.04.2011 г.

гр. София





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tonyelenkov
Категория: Други
Прочетен: 392070
Постинги: 119
Коментари: 371
Гласове: 135