Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2011 10:53 - Израел-2011
Автор: tonyelenkov Категория: Други   
Прочетен: 1321 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.02.2011 11:08


 
 

image

 

 

 

















Уважаеми братя и сестри,

Когато бяхме в Израел миналото лято, заедно с няколко пастора от България имахме невероятно  преживяване. Бяхме подбудени да организираме обиколка в „Святата земя”, през 2011 година. Целта е повече християни от България да посетят Ерец Израел.

Смятам, че тази година  обиколката в Израел  ще бъде важно събитие. Израел е живо чудо , за юдеите,  свидетелство за вярност към Бога. Неговите обещания и Неговият план за спасение. Това трябва да бъде и в основата на нашето разбиране отностно конфликтите в Израел.

Това, че държавата и народа на Израел бе възстановена преди 63 години е знамение и чудо. Като християни имаме особена отговорност, и привилегия да стоим с Израел по това време, като гледаме  Божия план за възстановяването му  да се изпълнява .

В медиите и на политическата сцена, Израел е безкраен въпрос. Тази малка нация привлича интереса  на всички. За съжаление, голяма част от вниманието е отрицателно, но не можеш да разбереш Израел,  ако не знаеш нещо за неговата история и неговото призвание като нация. Посещението на Святата земята и срещата с хората живеещи там е отличен начин да получите  по-дълбоко разбиране. Израел е мястото, където християнството е основано преди  почти 2000 години! Библията  и нейните истории, буквално  оживяват. В Израел можете да се насладите на присъствието на Господа , както никъде другаде.

 

Невероятно бе за мен, лично,  да  видя местата, където Исус  е бил роден, как Той изцелил  болните и дал  своя живот за нашето спасение.

Програмата за тази година на „ Израел Тур” обещава да ни даде на всички едно незабравимо преживяване. 

 

Вярваме, че тази обиколка е от огромно значение на фона на нарастващата вълна на антисемитизъм и враждебност срещу Израел, който се разпространява по целия свят.

 

Нека покажем солидарност с народа на Израел. Бъди част от тази обиколка! 


Иван Несторов


 
   




   
     
     
           

               
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tonyelenkov
Категория: Други
Прочетен: 391872
Постинги: 119
Коментари: 371
Гласове: 135