Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2007 10:28 - Избори за евродепутати
Автор: tonyelenkov Категория: Други   
Прочетен: 3478 Коментари: 4 Гласове:
0



Уважаеми приятели, съмишленици, братя и сестри,

 

На 20 май България за първи път ще избере своите представители – 18 на брой - в Европейския парламент. Тези 18 български избраници ще бъдат лицето на страната ни пред Европа и пред света. Тези 18 евродепутати ще представляват в очите на света всеки един от нас. И то без значение дали сме гласували за тях и дали изобщо сме гласували. Според закона и избирателната система на България, страната ни ще има своите 18 представители в Европарламента, без значение кои и колко души гласуват за тях. Това означава, че чрез негласуване не можем да променим нищо. Можем да кажем своето мнение, като гласуваме. Затова и група съмишленици създадохме Християн-демократичен форум – политическа партия на християнските ценности и християнските личности. Затова и днес ние се обръщаме към всички български граждани, споделящи християнските ценности и стремящи се да живеят според християнския морал и етика.

Днес въпросът пред нас като християни и като български граждани е следният: Искаме ли сред първите български евродепутати да има вярващи християни? Искаме ли реално да помогнем на този вярващ християнин, ако има такъв в някоя листа? Искаме ли да кажем ясно и високо пред България и пред Европа, че нашият глас тежи, че нашият глас е ценен и че ние ще го дадем само и единствено на този, който го заслужава?

Има такъв човек. Той се казва Мартин Димитров и посещава църквата на пастор Людмил Ятански в София. Нещо повече, неговата съпруга е вярваща християнка. И още нещо важно – Мартин има доверието на своя пастор Людмил Ятански.

Ние говорихме с Мартин Димитров. Ето неговите думи: „Ще приема с благодарност подкрепата на убедените християни и ще направя всичко по силите си, да оправдая това доверие”. Мартин ще се постарае през тези дни до изборите на 20 май да бъде навсякъде, където искате да го посрещнете и да говорите с него. И не само по време на тази кампания. А и занапред ще бъде на служба и ще бъде част от църквата на пастор Ятански. Скромността му пречи да поиска пряко нашата подкрепа – трудно е да препоръчаш себе си.

Ние обаче имаме всички добри причини да препоръчаме Мартин Димитров – като християнин, като съпруг, като български политик и кандидат за Европарламента..

Какво трябва да направим? Да го подкрепим с гласа си. Мартин е на трето място в листата с номер 8 – листата на СДС. Но не е достатъчно само да пуснем листа номер 8. Трябва да изберем листа №8, да задраскаме квадратчето пред №3 – Мартин Димитров и да пуснем бюлетината в урната. Така гласуваме пряко за личността на Мартин. Гласуваме пряко за един християнин, за един честен човек. Така ще изпратим един християнин да представлява България в Европа и пред целия свят.

България има нужда от повече християни в политиката.

България заслужава Мартин Димитров да я представлява пред Европа.

КОГА? НА 20 май, неделя.

КАК? Вземете бюлетина №8,  сложете с химикал кръстче в квадратчето пред №3, Мартин Димитров, и пуснете бюлетината в урната.



Тагове:   избори,


Гласувай:
0



1. анонимен - L.... BRAT
11.05.2007 20:57
Съгласен :)
цитирай
2. анонимен - Izvod
21.05.2007 07:30
Drugiq pat ne go podkrepqite za da bude izbran!
цитирай
3. анонимен - POSLEDNO
23.05.2007 14:47


В Европейския парламент не приеха поправките за отпадане на акциза за домашната ракия в България



23 май 2007 | 14:36 | Агенция "Фокус"



Поправките за отмяна на акциза върху производството на домашна ракия, предложени от Кристиан Вигенин и Мартин Димитров, не бяха приети в Европейския парламент. Това каза за Агенция „Фокус” по телефона от Европейския парламент временният евродепутат от НДСВ Антония Първанова, която е от групата на либералите. По думите на Първанова поправките и на двамата депутати били „странни”. „Мартин Димитров каза, че акцизите довеждат до стимулиране на сивата икономика, което изказване не е нищо. Вигенин пък твърди, че трябва да се извадят България и Румъния от акциза изобщо. Това не съответства на Общностното право”, обясни Първановa. Тя допълни, че по време на гласуването либералите в Европейския парламент са решили да направят бързи консултации. „Решихме да подадем сигнал на всички останали групи да съборим цялата директива. И така и направихме”, посочи Антония Първанова.
Тя обясни, че поправките сега ще се върнат при еврокомисаря по данъчната политика Ласло Ковач, който нямало да може да прокара тези две поправки поне през следващите две години.
Мария СТАЛЯНОВА




цитирай
4. анонимен - sre6tu Martin
18.12.2008 18:51
mahni se ot politikata i si idi na carkva!ne si za CDC!!!!!!!!!!Ne si PRAVOSLAVEN HRISTIQNIN!!!!!!!!!! MARA
!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tonyelenkov
Категория: Други
Прочетен: 390990
Постинги: 119
Коментари: 371
Гласове: 135