Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2018 10:20 - Нов албум на доайените Stryper
Автор: ernest Категория: Музика   
Прочетен: 1041 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.06.2018 09:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Stryper са най-известната крисчън рок-метъл топ група. До момента са продали над 10 милиона копия от албумите си. Техният стил варира от хард н хеви до глем метъл. Отличителна черта са, както висококачественият и музикантски рок, така и отличителното неподражаемо пеене във висока октава на вокалиста Майкъл Суит. Братята Майкъл и Роберт Суит са наследствени музиканти. Техните родители са били кънтри изпълнители.
В България са идвали на 14 юли 2012 г. Музикантите пристигат със съпругите си и прекарват една седмица в Каварна. (На Майкъл Суит около 3 г. преди това му почина първата съпруга и беше с новата.) От това време е и постингът ми озаглавен:

Репортаж за Рокфест Каварна 14 юли и малко рок история

Други постинги за Stryper в блога ми включващи рок поезия са:

Винаги ще показвам любовта си

Пътят - Stryper

Рок поезия - Stryepr - Calling on You


image

Билетът ми от концерта на Stryper с автограф от вокалиста Майкъл Суит

image


Снимка от концерта на Stryper. От дясно до мен са двама рокаджии от моя град

image
image

Вече имам някой и друг автограф от Stryper. Щастлив съм, че мои приятели наскоро ми взеха още 6-7 автографа (благодарен съм им).

image

Снимка от ранния глем период на Stryper в сценични костюми

image

Съвременна снимка на Stryper

image

Stryper в сегашния състав. Снимка oт 2018 г.

След напускането на басиста от оригиналния състав Тимоти Геймс водачът на групата Майкъл Суит се моли за водителство от Бог за по-нататъшната дейност на групата, която да бъде според Неговата воля. Така от 30 октомври 2017 г. в състава е включен басиста Пери Ричардсън от AOR/Glam Metal групата Firehouse. 

В блога ми можете да прочетете следните постинги за Firehouse и тяхната рок поезия:

Когато погледна в очите ти - Рок поезия

Любовта на живота


image

Firehouse

image

Oбложката на новия албум с името God Damn Evil


image

С издаването на новия си албум Stryper започват турне, като първият им концерт започва от Фестивала за AOR Glam Metal на Frontiers в Италия

С излизането на албума заради провокиращото име и неразбиране някои магазини, като веригата Walmart и десетина християнски магазина за намалени цени отказват да го продават, което, може да се окаже само временно до доизясняване на ситуацията. 
Ръководителят на групата Майкъл Суит прави изявление и казва, че е считал, че винаги е карал хората да мислят извън сложените капаци.
Той изяснява, че названието God Damn Evil (Господ проклина злото) e вследствие на това, че в обществото се е увеличило злото и иска да накара хората да се молят1 Господ да прокълне, oсъди и накаже злото. Много вериги са ги подкрепили в това начинание, но се оказва, че Walmart не са включили за какво става въпрос и (на този етап) не споделят идеята.
Така или иначе Stryper са си милионери и дали ще продават в някой и друг магазин по-малко един от албумите си общо взето няма голямо значение. Всеки може да си го поръча директно от тях.

Включвам както един нов клип, така и няколко класически клипа на групата. Аз лично предпочитам по-мелодичната линия (период) на групата.

------------------------------------------------

1 Добрите хора не стоят и не приемат злото за даденост, но се борят срещу неправдата, нечестието и формите на злото. Дали чрез молитва, дали чрез физическо действие или по някакъв друг начин.
В Библията е казано:

"Защото нашата борба не е срещу плът и кръв, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесни места." (Ефесяни 6:12)

"Голяма сила има в усърдната молитва на праведния." (Яков 5:16)

"Не се оставяй да те побеждава злото; а ти побеждавай злото чрез добро." (Римляни 12:21)

"Защото всичко, което е родено от Бога, побеждава света; и това е победата, която е победила света - нашата вяра. И кой побеждава света, ако не този, който вярва, че Исус Христос е Божий Син?" (1 Йоан 5:4-5)


Исус казва на своите последователи:

"Ето, давам ви власт да настъпвате над змии и скорпии и власт над цялата сила на врага, и нищо няма да ви навреди." (Лука 10:19)









Тагове:   Stryper,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672951
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930