Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2007 00:27 - НА 28 ОКТОМВРИ ЗА СЪВЕТНИЦИ В ГР. СОФИЯ С БЮЛЕТИНА №42
Автор: tonyelenkov Категория: Други   
Прочетен: 1926 Коментари: 0 Гласове:
0



Скъпи съпартийци, симпатизанти и приятели на ХДФ (ХРИСТИЯН ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ)! В неделя 28 октомври 2007, ще се проведат изборите за местно управление. ХДФ ще участва в изборната надпревара в гр. София с листа за съветници!  В листата на ХДФ са включени десет кандидата – осем дами и двама господа. Всичките десет кандидата на ХРИСТИЯН ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ са доказали се бизнесдами и бизнесмени, изключителни спецялисти в своите области. Кандидатите в листата на ХДФ са убедени християни със здрави семейства, хора изповядващи  и  практикуващи християнските морални ценности! Кандидатите на ХРИСТИЯН ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ  са посветни и активни членове на различни протестански, католически и провославни църкви.

 

Мотото на предизборната кампания на ХДФ е: „ БЕЗ ЛЪЖА – политиката е прекалено сериозна работа за да бъде оставена на политиците!”  


В изборния ден ХРИСТИЯН ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ  ще участва в изборите  под номер 42
.

 

Приятели, от името на софийската организация  на ХДФ бих искал да ви насърча да изпълните своя граждански дълг и в неделя 28 октомври да отидете в изборните секции и да изразите своето виждане за управлението на София през следващите четири години като дадете своя глас.

 

Искам да ви напомня, че на тези избори софянци трябва да гласуват с три интегрални бюлетини; една за кмет на София, една за районен кмет по местоживеене и една за общински съветници. Ще откриете ХДФ в интегралната бюлетина за общински съветници под №42

 

И така, в  неделя 28 октомври, в интегралната бюлетина за общински съветници в гр. София намерете № 42 - ХДФ и отбележете в празното квадратче пред номера!
 

http://217.18.240.220/hdf/participants.php

 

Благодаря ви!

 

 



Тагове:   октомври,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tonyelenkov
Категория: Други
Прочетен: 391878
Постинги: 119
Коментари: 371
Гласове: 135